Tervetuloa SmugglerRok-festareille Liedon sydämeen!

SmugglerRok valloittaa musakansan 9.–11.8.2019 jo viidennen kerran! Luvassa on kolme päivää kotimaisen rockin ja popin kirkkaimpia tähtiä, hurmioitunutta juhlakansaa sekä ainutlaatuista festaritunnelmaa. Hanki lippusi täältä »

Festivaalialue

Huom! Festari siirtyy suurempiin tiloihin kunnantalon viereen Laurin kentälle Liedon keskustassa, osoitteeseen: Kirkkotie 13, 21420 Lieto. 

Bussilla

Fölin linja-autot numerolla 6, Turku - Lieto, kulkevat aivan festivaalialueen viereen. Katso Fölin reittiopas »

Turusta suorat linja-autokuljetukset festarialueelle. Aukataulut ja info julkaistaan myöhemmin.

Omalla autolla

Festivaalialue sijaitsee aivan Liedon keskustassa. Laita navigaattoriin Kirkkotie 13, Lieto tai näppäile oheiseen karttaan lähtöosoitteesi ja navigoi perille.

Festarialueen välittömässä läheisyydessä, on reilunkokoisia paikoitusalueita, joihin on helppo saapua. Seuraa vain teiden varsille pystytettyjä opasteita ja liikenteen valvojien ohjeita. Paikoitus on maksuton!

Akkreditointi

Akkreditointi on tarkoitettu festivaalille työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille. Akkreditointipyynnöt voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen: lena.haapala@dexviihde.fi. Vastaamme kaikille sähköpostitse tapahtuman lähestyessä. Huomaathan, että lähetetty hakemus ei takaa myönteistä päätöstä.